24.04.2005
Infotouch Systems prin departamentul nou infiintat CardPrinter.ro  a participat la a XIV editie a expozitiei IT&C CERF 2005, unde a prezentat gama de imprimante de carduri Evolis, Imprimantele de ticketing Swecoin, aplicatii software de personalizare carduri, aplicatii de ticketing, control-acces.
Imprimantele de carduri din plastic Evolis se remarca prin usurinta in utilizare si intretinere, putind fi folosite de de catre persoane mai putin "tehnice". Avind un raport calitate/pret foarte bun, imprimantele se pot folosii de la a tiparii citeva carduri la mii de bucati.

Imprimantele de tickete din hartie cu/fara banda magnetica (gen Metrou) de la Swecoin se preteaza a fi folosite in aplicatii ce necesita tiparirea unui volum mare de tickete gen; aplicati de ticketing pentru stadioane, spectacole, parcuri, aplicatii de parking, aplicatii de ticketing pentru transportul public.Cardul de hartie este ideal pentru acete tipuri de aplicatii datorita pretului foarte scazut , cam de zece ori mai ieftin decit cele din plastic.

Aplicatia software ce a fost prezentata la CERF a fost cea de  vanzare bilete si acces intr-un stadion, ce permite vanzarea de bilete din hartie codate magnetic de la un sistem POS Touch, cit si controlul accesului printr-o poarta turnicket.

Imagini de la eveniment
inapoi
username:

parola: