15.06.2005
A venit vara ! E timpul sa mergeti la strand.
CardPrinter impreuna cu partenerul local Crahan Trading a finalizat implementarea sistemul de ticketing si control-acces de la strandul termal  Aqua Magic din ARAD.Solutia se bazeaza pe imprimanta de bilete(carduri) din hartie de la Swecoin TTPM2 care tipareste in 3 s biletul de intrare si se compune din : 3 turnicheti ( doi de intrare si unul de iesire), 3 cititoare de carduri magnetice, un punct de vanzare TouchPOS si o imprimanta de carduri, un afisor client si aplicatia software.
Solutie software de emitere bilete si control-acces cuprinde 3 module:

1.Modulul de administrate, prin care se definesc tipurile de bilete, utilizatorii( casieri), preturile, ceea ce se imprima pe spatele biletului.

2.Modulul de vanzare care asigura si comunicatia cu imprimanta si genereaza automat baza de date cu codurile encriptate care se inscriu pe banda magnetica. Functioneaza pe un ecran touchscreen astfel incat utilizatorul( casierul) nu trebuie decat sa apese pe butonul cu tipul de bilet cerut.

3.Modulul de back-office care asigura integritatea bazei de date, validarea sau invalidarea biletului, control-acces in timp real cu turnichetii, functia de pass-back pentru biletele cu mai multe intari in acceasi zi.
Imagini instalare
inapoi
username:

parola: