17.03.2009

 

Nou sistem de ticketing la FC VASLUI ! InfoTouch Systems impreuna cu un partener local a implementat versiunea 2 a sistemului de ticketing integrat "Ticket4you" la FC VASLUI. Solutia aleasa se compune din 3 puncte de vanzare bilete, 1 puncte de vanzare abonamente, server, retea, 13 turnicheti dotati cu cititoare de coduri de bare si placi control-acces. Tehnologia utilizata foloseste tichete din carton cu coduri de bare securizate pentru bilete si carduri din plastic pentru abonati. Atat tichetele, cat si cardurile pot fi tiparite personalizat fie cu diverse informatii utile clientilor, fie cu reclame comerciale ce pot aduce venituri suplimentare. Orice vanzare de tichet este inregistrata in calculator, o data cu validarea tichetului. Sistemul software continut de solutie permite evidenta tichetelor si abonamentelor vandute, precum si a numarului de persoane aflate in incinta standionului. Solutia software Ticket4you poate fi folosita cu succes pentru acces la stadioane, pentru acces la expozitii si muzee, pentru acces in parcuri tematice sau alte obiective turistice protejate cat si pentru telesky.

intra
17.10.2008

 

Nou sistem de ticketing la Gloria Bistrita ! InfoTouch Systems impreuna cu un partener local a implementat versiunea 2 a sistemului de ticketing integrat "Ticket4you" la Gloria Bistrita. Solutia aleasa se compune din 3 puncte de vanzare bilete, 1 puncte de vanzare abonamente, server, retea, 10 turnicheti dotati cu cititoare de coduri de bare si placi control-acces. Tehnologia utilizata foloseste tichete din carton cu coduri de bare securizate pentru bilete si carduri din plastic pentru abonati. Atat tichetele, cat si cardurile pot fi tiparite personalizat fie cu diverse informatii utile clientilor, fie cu reclame comerciale ce pot aduce venituri suplimentare. Orice vanzare de tichet este inregistrata in calculator, o data cu validarea tichetului. Sistemul software continut de solutie permite evidenta tichetelor si abonamentelor vandute, precum si a numarului de persoane aflate in incinta standionului. Solutia software Ticket4you poate fi folosita cu succes pentru acces la stadioane, pentru acces la expozitii si muzee, pentru acces in parcuri tematice sau alte obiective turistice protejate cat si pentru telesky.

intra
21.04.2008

 

Noua oferta promo imprimante de carduri Evolis ! In perioada 21.04.2008-21.05.2008 imprimantele Evolis(Pebble4, Dualys3) se livreaza cu un IPOD bonus. Astfel pentru fiecare imprimanta Pebble 4 primesti bonus un IPOD Nano 4 Gb, iar pentru fiecare Dualys, un IPOD Touch 8 Gb. Atentie oferta este valabila in limita stocului. Pentru oferta completa va rugam contactati departamentul de vanzari sau mai nou direct prin Yahoo Messenger.

intra
18.02.2008

Oferta promo imprimante de carduri Evolis ! In perioada 18.02.2008-15.03.2008 imprimantele Evolis(Tatoo2, Pebble4, Dualys3) au un discount echivalent de pina la 300 EUR prin includerea in pachetul de baza a unor riboane si carduri bonus.Astfel pentru fiecare Pebble4 sau Dualys3 veti primi in pachetul de baza: 5 riboane color si 500 carduri, echivalent a 300 EUR discount din preturile de lista. de aemenea noua imprimanta Tatoo2 beneficiaza de un cartus color si 100 carduri bonus, echivalent a 50 EUR discount idin preturile de lista. Pentru oferta completa va rugam contactati departamentul de vanzari sau mai nou direct prin Yahoo Messenger.

intra
27.08.2007

Nou sistem de ticketing la RAPID Bucuresti ! InfoTouch Systems a semnat un contract pentru implementarea sistemului de ticketing integrat "Ticket4you" la RAPID Bucuresti.Solutia aleasa se compune din 5 puncte de vanzare bilete, 2 puncte de vanzare abonamente, server, retea, 28 turnicheti dotati cu cititoare de coduri de bare si placi control-acces.

Tehnologia utilizata foloseste tichete din carton cu coduri de bare securizate pentru bilete si carduri  din plastic pentru abonati. Atat tichetele, cat si cardurile pot fi tiparite personalizat fie cu diverse informatii utile clientilor, fie cu reclame comerciale ce pot aduce venituri suplimentare. Orice vanzare de tichet este inregistrata in calculator, o data cu validarea tichetului. Sistemul software continut de solutie permite evidenta tichetelor si abonamentelor vandute, precum si a numarului de persoane aflate in incinta standionului. Solutia software dezvoltata de Cardprinter poate fi folosita cu succes pentru acces la stadioane, pentru acces la expozitii si muzee, pentru acces la pesteri sau alte obiective turistice protejate cat si pentru telesky.  
intra
15.08.2005

Nou sistem de ticketing la Cleopatra Aqua Park ! InfoTouch Systems a implementat un nou sistem de ticketing bazat pe cartele magnetice din hartie la Aqua Park Cleopatra din Saturn.

Sistemul se compune dintr-un punct de vanzare touch POS Gladius 15', imprimanta de carduri  din hartie Swecoin TTPM2, 2 x turnicheti echipati cu cititor de carduri magnetice, licenta software de eliberat tichete si control-acces.

Tehnologia utilizata foloseste tichete din carton cu banda magnetica pentru clientii ocazionali si carduri  magnetice din plastic pentru abonati. Tichetele de hartie pot fi programate pentru una sau mai multe intrari, functie de solicitarea beneficiarului. Atat tichetele, cat si cardurile pot fi tiparite personalizat fie cu diverse informatii utile clientilor, fie cu reclame comerciale ce pot aduce venituri suplimentare. Orice vanzare de tichet este inregistrata in calculator, o data cu validarea tichetului. Sistemul software continut de solutie permite evidenta tichetelor si abonamentelor vandute, precum si a numarului de persoane aflate in incinta strandului. Solutia software dezvoltata de Cardprinter poate fi folosita cu succes pentru acces la stadioane, pentru acces la expozitii si muzee, pentru acces la pesteri sau alte obiective turistice protejate cat si pentru telesky.  
intra
01.07.2005
Evolis - 5 ani ! Pentru a celebra aniversarea a 5 ani de la infiintare , Evolis lanseaza o noua promotie in luna iulie, pentru fiecare imprimanta de carduri din oferta standard achizitionata, veti primi un MP3 player IPOD. 

Pentru un card printer Tattoo sau Pebble veti primi un iPod Shuffle* (PC+Mac, 120 songs, 512 MB)

Pentru un card printer Dualys sau Quantum veti primi un iPod Mini*(PC+Mac, 1000 songs, 4 GB).

intra
15.06.2005
A venit vara ! E timpul sa mergeti la strand. CardPrinter impreuna cu partenerul local Crahan Trading a finalizat implementarea sistemul de ticketing si control-acces de la strandul termal  Aqua Magic din ARAD.Solutia se bazeaza pe imprimanta de bilete(carduri) din hartie de la Swecoin TTPM2 care tipareste in 3 s biletul de intrare si se compune din : 3 turnicheti ( 2 de intrare si unul de iesire), 3 cititoare de carduri magnetice, un punct de vanzare TouchPOS si o imprimanta de carduri...
intra
1.06.2005
In luna iunie Evolis lanseaza o noua promotie, Evolis Demo Pack, valabila numai pentru reselleri, la un pret special, si consta intr-un packet format dintr-o imprimanta Evolis Tattoo, Pebble, Dualys sau Quantum, 1 ribon color si 100 carduri PVC. Acest demo pack poate fi achizitionat de orice reseller autorizat al partenerului oficial (distribuitorul) Evolis pentru Romania, InfoTouch Systems prin departamentul Cardprinter. Resellerul poate achiztiona numai cite un singur demo pack din fiecare tip de imprimanta si numai in luna iunie. Acest demo pack  nu este pentru revanzare ci numai pentru  a utila propriul show room , pentru demonstratii catre clientul final.
intra
31.05.2005
Evolis lanseaza un nou produs, Pebble Travel Business Pack, ce va fi prezent pe piata din Romania incepind cu 1 iunie si contine o imprimanta Pebble, o geanta speciala , 1 ribon color, 1 ribon negru, 100 carduri, eMedia Card Designer standard, cd drivere, cd de prezentare video-audio, manual card feeder, kit de curatare si este destinat in special oamenilor de vanzari pentru a face demonstratii complete direct la clientul final.
intra
10.05.2005
Imprimantele de carduri Pebble de la Evolis vor asigura tiparirea legitimatiilor de acces si acreditare  la festivalul de film Cannes 2005 in perioada 11-22 mai. 27 de imprimante Pebble lagoon vor tipari peste 50000 de legitimatii de acces si de acreditare, fiecare cu poza , nume si cod de bare, pentru fanii filmului. O imprimanta Quantum va asigura tiparirea legitimatiilor pentru grupuri foarte mari, intre 300 si 800 de persoane. Organizatorii festivalului s-au aratat incantati de designul hi-tech al acestei imprimante, alegand modelul Pebble Lagoon pentru a se integra perfect in atmosfera acestui festival de film.
intra
24.04.2005
Infotouch Systems prin departamentul nou infiintat CardPrinter.ro  a participat la a XIV editie a expozitiei IT&C CERF 2005, unde a prezentat gama de imprimante de carduri Evolis, Imprimantele de ticketing Swecoin, aplicatii software de personalizare carduri, aplicatii de ticketing, control-acces.
intra
16.03.2005
Infotouch Systems incheie un parteneriat cu Evolis pentru distributia imprimantelor  de carduri Evolis pe piata romaneasca, devenind astfel distribuitorul oficial pentru Romania.
intra
pagina 1 
< 1 >
username:

parola: