Imprimante carduri plastic
Imprimantele de carduri din plastic Evolis , distribuite de firma noastra se remarca prin designul deosebit, atractiv, dimensiuni reduse, usurinta in utilizare, calitate deosebita a printurilor, cost redus de productie a cardului, intretinere usoara, flexibilitate prin oferirea unei game complete de encodere- magnetice, smartcarduri, contactless, garantie extinsa la 2 ani.
intra
Imprimante ticketing
Imprimantele de tickete( carduri/bilete din hartie) Swecoin au fost proiectate special pentru a tipari /coda tichete ce pot fi citite electronic, continind banda magnetica si/sau cod de bare pentru transportul informatiei, intr-un volum foarte mare pretindu-se la aplicatii gen sistem parking, sistem ticketing pentru transportul public sau pentru stadioane.
Imprimanta este conceputa ca model desktop sau ca mecanism OEM ce poate fi integrat in echipamentele sau sistemele dumneavoastra...
intra
Cititoare carduri
Distribuim in Romania intreaga gama de cititoare si encodere de carduri magnetice si smartcard-uri produse de unul din liderii in domeniu, Magtek.Se folosec in kiosk-uri, ATM-uri, POS-uri, in aplicatii de alarmare si securitate, in aplicatii de fidelizare, aplicatii de control acces in stadioane, parcuri, muzee...
intra
Carduri pvc /hartie
Cardprinter.ro vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera o gama larga de carduri din plastic sau din hartie, cu coduri de bare , magnetice, carduri contactless, smarcarduri, personalizate dupa cerintele dumneavoastra .
intra
username:

parola: